Már hagyomány a Heves megyei szervezetekben, hogy a tagokkal együtt búcsúztatjuk az óévet decemberben. Így történt ez 2019-ben is, amikor az évzáró ünnepségeken Egerben és Gyöngyösön is igen nagy létszámban jelentek meg tagjaink.

December 13-án, pénteken Gyöngyösön tartottuk az évzárót 38 fővel a Civil Ház kis helyiségében. A fűtetlen helyiség ellenére igen jó hangulat uralkodott a tagság körében. Többen ezen az évzáró programon találkoznak minden évben újra meg újra. Itt beszélgetnek, ismerkednek a tagok egymással. Kis ajándékcsomagot kaptak a résztvevők a SINOSZ és a VAMAV támogatásából.

December 14-én, szombaton Egerben tartottuk az évzárót 81 fővel az Expressz étterem Aranysíp termében. Nagyon jól sikerült ennyi taggal az évzáró ünnepség, melyen az elnök asszony beszámolót tartott az év programjairól és a szervezet éves munkájáról tájékoztatta az összegyűlt tagokat. A hivatalos beszámolók után került sor az ajándékok átadására a részt vevő tagok között, melyek a SINOSZ és a Főegyházmegyei Hivatal támogatásából kerültek ki. Közös ünnepi ebéddel zártuk az évet.

Itt szeretnék még egyszer köszönetet mondani a támogatóknak, mindenekelőtt a SINOSZ SzÉP pályázati keretének, a VAMAV-nak és a Főegyházmegyei Hivatalnak. Nélkülük nem lett volna olyan szép és tartalmas az ünnep! KÖSZÖNJÜK.
Domboróczki Tamásné megyei titkár