Rendhagyó módon 2017. február 26-án, vasárnap került megrendezésre a farsangi jelmezbál a SINOSZ Szentesi Helyi Szervezetében, mely rendezvényre mindenki jókedvvel jött el, hogy együtt űzzék el a telet. A szentesi tagok és szervezők nagy szeretettel hívták meg más helyi szervezetek tagjait, így szép számmal jelentek meg SINOSZ-tagok Szegedről, Orosházáról, Mezőtúrról és Csongrádról is.

A rendezvény fénypontja a jelmezverseny volt, melyen először a gyerekek, majd a felnőttek vonultak fel tréfás verselés közepette. A jelmezek nagyon ötletesek voltak és jókedvet, derültséget okoztak mind a tagoknak, mind pedig a vendégeknek. A bátor versenyzők felvonulása után a közönség szavazatai alapján díjazták a kreativitást és a bátorságot. A gyerekek és a felnőttek díjazása külön történt, de végül minden jelmezes résztvevő oklevéllel és jelképes ajándékkal gazdagodott.

Ezután estig tartó mulatság következett, amire a tagok hoztak finomabbnál finomabb süteményeket, melyekkel megkínálták a vendégeinket, így jó hangulattal, teli hassal és nagyszerű zenére rophatták a táncot a jelenlévők. Bizton kijelenthető, hogy a közel 100 résztvevő mindegyike egy jó hangulatú, vidám, élményekkel teli délutánnal a tarsolyában térhetett haza, bár a táncos lábúak bizonyára egy kicsit fáradtan is, hisz a táncparkett zsúfolásig volt mindvégig.

Szeretnénk köszönetet mondani Gyergyainé Adamik Róza főszervezőnek és mindazon tagoknak, akik kivették részüket a rendezvény megvalósításából és lebonyolításából.

 

Komjáti Ágnes elnökségi tag

Bayer Sarolta helyi ügyintéző