2019. február 22-én farsangi mulatságot tartottunk a SINOSZ Hódmezővásárhelyi Helyi Szervezetében. Szép számmal jöttek el tagjaink a rendezvényre, az elnökség hosszas előkészületeket tett, hogy jó hangulatban, tartalmasan teljen a hagyományosnak tekinthető program.

Összeállítottunk a farsangi témában egy 20 kérdésből álló kérdéssort, melyekre négy-négy lehetséges válasz közül kellett a megfelelőt kiválasztani. Tagjaink lelkesen jelentkeztek a megmérettetésre, a kérdések meglehetősen nehéznek bizonyultak. Az eredmények összesítése után az első és második helyen is holtverseny alakult ki:

  1. helyezettek: Nagy Imre és Keresztényi Tamás
  2. helyezettek: Máté Vendel és Varga István
  3. helyezett: Varga László Károlyné

A következő versenyszámot már nagyon várták a résztvevők, hiszen a mulatság leglátványosabb része a jelmezverseny. Sok ötletes öltözetet láthattunk, a zsűrizésben mindenki részt vett, hiszen mindenki leadhatta szavazatát arra a versenyzőre, akinek öltözéke a legjobban tetszett. A szavazatok megszámlálása után ezúttal is holtverseny alakult ki, ezúttal a harmadik helyen végzett több versenyzőnk:

  1. helyezett: Varga László Károlyné
  2. helyezett: Boda Jánosné
  3. helyezettek: Kalán Anna, Spitzer Anita, Örhalmi Zoltán

A fánkevő versenyen 8 résztvevő indult. Egy-egy darab lekváros fánkot kellett minél gyorsabban megenniük, úgy, hogy a kezeket hátra kellett tenni, nem volt szabad hozzányúlni a tányérban lévő fánkhoz. A nagy fánkhabzsolás végeredménye:

  1. helyezett: Szögi Tibor
  2. helyezett: Koczó Károly
  3. helyezett: Máté Vendel

A mulatságon nem maradhatott el a tombola sem: elsősorban a rendezvény hangulatához illő tárgyakat sorsoltunk ki, melyeknek mindig örülnek szerencsés tagjaink. Az est hátralévő része baráti beszélgetésekkel, mókázással folytatódott.

Gratulálunk a nyerteseknek, örömmel vesszük, hogy a tagjaink aktívan részt vesznek a játékokban. Köszönet illeti az elnökséget, illetve azokat a tagjainkat, akik süteményekkel hozzájárultak a rendezvényhez.

AZ ÖSSZES KÉP IDE KATTINTVA LÁTHATÓ