2020. február 21-én farsangi mulatságot tartottunk a SINOSZ Hódmezővásárhelyi Helyi Szervezetében. Szép számmal jöttek el tagjaink a rendezvényre, az elnökség hosszas előkészületeket tett, hogy jó hangulatban, tartalmasan teljen a hagyományosnak tekinthető program.

Farsangi kvízjátékkal kezdtük az estét, 11 kérdésre kellett a helyes megoldást kiválasztani a 4 lehetséges válaszból. Tagjaink lelkesen jelentkeztek a megmérettetésre, a kérdések meglehetősen nehéznek bizonyultak. Az eredmények összesítése után az első helyen hármas holtverseny alakult ki: Nagy Katalin, Nagy Imre és Spitzer Jenő vehettek át oklevelet az első helyezésért. Nagyon szoros volt a mezőny, hiszen 1 ponttal lemaradva, a 2. helyen heten végeztek!

A jelmezverseny idén megfelelő számú jelentkező hiányában elmaradt, sajnos így nem hirdethettünk eredményt sem.

A vacsorát követően igazi kihívás volt a már teli bendővel fánkot enni! A fánkevő versenyen 7 résztvevő indult, akiknek egy darab lekváros fánkot kellett minél gyorsabban megenniük (le is kellett nyelni) úgy, hogy a kezeket hátra kellett tenni, nem volt szabad hozzányúlni a tányérban lévő fánkhoz. A nagy fánkhabzsolás végeredménye:

  1. helyezett: Kissné Kalina Ágnes
  2. helyezett: Majzinger László
  3. helyezett: Szögi Tibor

A mulatságon nem maradhatott el a tombola sem, hiszen ezt a programelemet mindig nagyon várják a résztvevők. Az est hátralévő része baráti beszélgetésekkel, mókázással folytatódott.

Gratulálunk a nyerteseknek, örömmel vesszük, hogy a tagjaink aktívan részt vesznek a játékokban. Köszönjük az elnökségnek a mai este sikeres megvalósítása érdekében végzett munkáját, illetve köszönettel tartozunk a tomboladíj-felajánlásokért Saja Máriának, az ÖregKishomoki Kerttulajdonosok Egyesülete elnökének!