2020. február 29-én, szombaton került megrendezésre a SINOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetében a FARSANGI MULATSÁG.

A sok előkészületet követően Tüski István Farsangi hagyományok a világban című előadásával nyitotta meg az idei programot, majd ezt követően Farkas Csaba, a kecskeméti szervezet elnöke beszélt az ottani programokról és a többi szervezettel való kapcsolataikról.

Az elnökségi tag előadását és a vendég elnök beszámolóját követően elkezdődhettek a farsangi játékok, melyek nagy sikert arattak.

Elsőként a fánksütő verseny eredményhirdetésére került sor:

Nyertes: Hajdú Gézáné

Azután a jelmezbe öltözötteket díjaztuk:

  • Rostás Mária
  • Nagy Nóra
  • Pályi Ferencné

Következett a fánkevő verseny, ami nagyon mulatságosra sikeredett, mind a nézők, mind a versenyre jelentkezők körében derültséget keltett:

Helyezettek:

  1. Moczó Csaba
  2. Szöllősi Csaba
  3. Pályi Ferencné

Ezt követte a mókás sminkelő verseny, ahol nem tudott a zsűri helyezéseket kiosztani, mert mind a 3 páros remekül teljesített, így minden, a versenyben résztvevőnek apró ajándékkal kedveskedtünk.

Részt vevő párosok:

  • Németh Ibolya – Jakabfi József
  • Rostás Mária – Farkas Csaba
  • Kissné Borbás Henriett – Farkas Csaba

A következő vetélkedő az arcfelismerő verseny volt, ahol maszk mögé rejtett híres és ismert személyeket kellett felismerni. A résztvevők nagyon élvezték ezt a játékot is, és minden helyes megfejtőnk egy jelképes ajándékban részesült.

És végül elérkezett a várva várt tombolasorsolás, ahol gazdára találtak a nyeremények. A főnyereményt egyetlen egy sorsjegy vásárlásával Jakabfi József nyerte.

Gratulálunk minden nyertesünknek!

A kicsit hosszúra nyúlt mulatságot tánccal és kötetlen beszélgetéssel zártuk.

Az idei FARSANGI MULATSÁGUNK nagyon jó hangulatban és remek társaságban telt.

Köszönjük a résztvevők megjelenését és a program megvalósításához nyújtott segítséget.
Külön köszönet Hamerszki Erika jelnyelvi tolmácsnak a jelnyelvi akadálymentesítésért.