Kicsiny szervezetünkben, a Fejér megyei Dunaújvárosi Helyi Szervezetben is “zajlik az élet”. Itt is megrendezésre kerültek a hagyományos programok.

Februárban a rövid taggyűlés után farsangi bált rendeztek a helyi tagok. Vidám hangulatban telt el a jelmezes mulatság. Volt kéményseprő, Túró Rudi, fodrász, bohóc. A farsangi bált tombola zárta.

A márciusi klubnap első felében a helyi elnökség férfi tagja, Sahin-Tóth Zoltán nőnapi köszöntőt mondott a hölgyeknek. Kedves köszöntőjében kiemelte a Nő szerepét a mai világban – nagy szükség van a női értékekre, a női lélek erejére is, biztonságot, megértést, támogatást kapunk a Nőktől. Gondoskodóak, egyszerre sok terhet el tudnak bírni, óvják, nevelik a gyerekeket. Úgy válnak erőssé, hogy közben nem veszik el senki energiáját. A Nő – aki szeretetet és nyugalmat áraszt magából, aki gömbölyűvé teszi a világot. Nélkülük nem lenne kerek a világ. A klub férfi tagjai egy-egy szál virággal és színes mécsestartóval kedveskedtek a hölgyeknek.

A klubdélután második félében, a húsvét jegyében csokoládétojásokkal kedveskedtek egymásnak a tagok. Később egy nagyobb meglepetés várta a tagokat, Sahin-Tóth Zoltán az elmúlt évekhez hasonlóan nagy kondérban gulyáslevest főzött, minden tagnak egy jókora adag levest osztott segítői kíséretében. A leves nagyon ízletes volt, jó páran repetáztak belőle.

Kötetlen beszélgetéssel zárult a délután.

Troppert Zita megyei titkár