2020. február hónapja sem múlt el eseménytelenül a Fejér Megyei Szervezetben.

Február 14-én Valentin-napot tartottunk a székesfehérvári klubhelyiségünkben, melyre a piros szín valamely árnyalatában volt kötelező a belépés. Ha már a szerelem színe a piros (megjegyzés: a Valentin-nap a szeretet és a barátság napja is egyben), ennek jegyében rúzstesztre invitáltuk a tagokat, melyből a hímnemű egyedek sem maradhattak ki. A piros különböző árnyalatai közül lehetett választani, és mindenkinek, aki ezen eseményen részt vett, kötelező volt egy csókkal a Rúzs-falon örök nyomot hagyni. Kicsit viccesre sikeredett a rúzsozás, főleg a férfiak körében, de itt megállapíthattuk, kinek a csókja volt a legszebb. Persze a járvány miatti elővigyázatosságból ecsetes rúzst használtunk, melyről kozmetikai pálca segítségével színezték pirosra az ajkaikat a résztvevők.

Színes zsenília drótokból, színes, darabokra vágott szívószálakból és aprócska cserépből Valentin-napi ajándéktárgyakat készíthettek a tagok, melyeket a program végén hazavihettek maguknak, vagy a szeretteiknek. A tagok lelkesen fonódtak bele a kézműveskedésbe, míg a klub konyhájában amatőr cukrászok segítségével készült a Valentin-napi desszert: aprócska poharakban tálalt, dekorszívecskékkel és tejszínhabbal díszített – hogy még pirosabb legyen, piros ételfesték hozzáadásával készített – eper- vagy puncspudingot kóstolhattak a résztvevők.

A Valentin-napi kvíz-játékba is meglepően sokan kapcsolódtak be a tagjaink, telefonjuk segítségével a Valentin-naphoz kapcsolódó kérdésekre kellett időre és megfelelő szín kiválasztásával felelniük. Érdekes módon férfiak lettek a dobogósok, így jutalmukat – a rúzsokat –  felajánlották szabadon választott hölgyeknek, akik örömmel köszönték meg nekik.