2020. február utolsó péntekjén nem maradhatott el a farsangi mulatság a SINOSZ Fejér Megyei Szervezetében, Székesfehérváron.

A programot a jelmezes felvonulással kezdtük: jelmezeseink közt akadt cica, nyuszi, Minnie egér, kicsi pókocska, Elza hercegnő a Jégvarázsból, űrhajós; hatalmas tűsarkújában kiválóan egyensúlyozott a szakállas nő, volt Tesco-s árufeltöltő, velencei álarcos, a Ripacsok című filmből eljött az egyik bohóc-táncos; Zeusz, a görög főisten, aki otthon felejtette a villámját; volt szakács (aki igaziból is szakács); pelenkás kisbaba, akinek tele volt a pelusa, bizony megérett a kis batyuja pelenkacserére.

A legjobb felnőtt jelmezeseket közönségszavazással választottuk ki: tusfürdőt nyert a szakács és a szakállas nő, pezsgőt és desszertet vihetett haza a kisbabánk. Azok a gyerekek, akik jelmezbe bújtak, 1-1 tábla csokival lettek gazdagabbak.

A tombola sem maradhatott ki a buliból, aprócska, de otthon is használatos tárgyakat lehetett nyerni: szinte majdnem mindenki nyert valamit, a mosogatószivacstól és a bögrétől kezdve a szemüvegtartóig. Felajánlás is érkezett egy kedves ismerős jóvoltából, hatalmas Avon-csomagot állított össze a tombolára, melyet a fődíjjal, egy tortával egyetemben Ludányi Péter és családja nyert meg.

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!