A Jász-Nagykun-Szolnok Megye Esély Szociális Közalapítványa Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház által működtetett Fogyatékosügyi Kerekasztal soron következő találkozója a SINOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezeténél volt 2016. május 24-én délután!

Ezen a napon lehetőségünk volt arra, hogy kicsit másképp, ott mutatkozzunk be a jelenlevő szervezeteknek, ahol a munkánk zajlik. Vendégünk volt a Vakok és Gyengénlátók megyei egyesülete, az “Én is vagyok!” Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesülete, a Kamasztanya munkatársa, a Sclerosis multiplexes betegek J.-N.-Sz. Megyei Egyesülete, az ÉFOÉSZ és a Rák Ellen Együtt Egymásért Egyesület.

Pályi Ferencné elnök asszonnyal együtt mutattuk be a szervezet munkáját, a SINOSZ tevékenységét, és oszthattuk meg a tapasztalatainkat a jelenlevőkkel! Az időjárás nem kedvezett a szabadtéri előadásnak, de ez nem szegte kedvünket! Nagyon jó hangulatú találkozó volt, melynek a következő állomása az “Én is vagyok!” Mozgássérült Generációk Egyesülete lesz.

Nagy Ágnes megyei titkár