Kedves Tagjaink!

2021. január 7-én újraindult a személyes ügyfélfogadás a SINOSZ Budapesti Siketek Szervezeténél és a Budapesti Nagyothallók Szervezeténél.
A váci tagjainkat is Budapesten tudjuk fogadni.

Az ügyfélfogadási idő egyelőre minden hétfőn és csütörtökön 14-17 óráig tart.

Ebben az időben mindenféle tagsági ügy intézése lehetséges személyesen: tagdíjbefizetés, matricacsere, tagfelvétel, igazolványcsere stb. A továbbra is jelentős járványveszély miatt kérjük, hogy aki teheti, átutalással intézze a 2021. évi tagsági díj befizetését!
Információk itt: tagdíjbefizetés

Várhatóan néhány nap múlva elindul az online időpontfoglalás lehetősége minden szervezet ügyfélfogadására, ezért javasoljuk, hogy akinek nem sürgős az ügye, várja meg ezt, foglaljon időpontot! Így elkerülheti a hosszú várakozást és az azzal járó kellemetlenségeket.

Szeretnénk megelőzni a zsúfoltság kialakulását az épületben. Tagjaink és munkatársaink védelme érdekében óvintézkedéseket vezettünk be, kérjük az előírások betartását:

  • Egy időben 4 ügyfél tud ügyet intézni (az ügyfélfogadás 2 szobában zajlik párhuzamosan). Az épületbe való belépés szakaszosan lehetséges. Munkatársunk a kapunál fogja irányítani a beléptetést.
  • A székházba való belépés csak 13.45-től lehetséges, ezért kérjük, hogy ne gyertek ennél korábban, mert az utcán kell várakozni, és a mosdót sem lehet addig használni!
  • Az ügyintézés érkezési sorrendben, a kiadott sorszám alapján lehetséges. Az utolsó sorszámot 16:45-kor adjuk ki, a később érkezőket nem tudjuk fogadni.
  • Fontos a maszkviselés és a 1,5-2 méteres távolságtartás várakozás és ügyintézés közben is. Belépés után kérjük, hogy használjátok a recepciónál kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Az ügyintézés után mielőbbi távozást kérünk, csak mosdóhasználat lehetséges.
  • Az ügyfélfogadások ideje alatt munkatársaink nem tudják fogadni a telefonhívásokat és üzeneteket, ezért kérjük, hogy más időpontban, ügyfélfogadási időn kívül telefonáljatok vezetékes telefonon és mobilon is, vagy küldjetek e-mailt, SMS-t!

Köszönjük a türelmeteket és együttműködéseteket.