Makón, a Maros-partnál található a Maros Kalandpart, amely a szabadstrandolás lehetőségén kívül a Kalandparkban aktív élményeket nyújt gyerekeknek és felnőtteknek. A Kalandpart része része továbbá a Lombkorona Sétány, amelyen egyre feljebb haladva a fák között gyönyörű kilátásban lehet része annak, aki ellátogat ide.

Tartsatok velünk Makóra 2017. augusztus 5-én, (szombaton), tegyünk egy “lebegő” sétát együtt, ami után a Maros-parti szabadstrandon pihenhettek vagy kalandozhattok – amihez nagyobb kedvet éreztek!

A Lombkorona Sétányra és a Kalandpark területére nem kell belépőjegyet váltani, ezért a részvétel ingyenes, csak az útiköltséget kell fizetnetek. Ha szeretnétek a Kalandpark területén próbára tenni ügyességeteket, az eszközök használatára belépőt kell váltanotok – az árakat itt találjátok: KALAND

A Kalandpark eszközeinek használatánál fontos a szabályok betartása, ezekről itt találsz tájékoztatást: JÓ TUDNI! 

Találkozó 10 óra 10 perckor Makón, a Kölcsey utcai buszmegállónál, innen gyalog indulunk a Lombkorona Sétányhoz. A program végén szintén gyalog jutunk vissza a városba.

Utazási információk:

  • Szegedről érkezőknek: busz indulása a szegedi autóbusz-állomásról 9.30-kor, érkezés Makó, Kölcsey utcai megállóhoz 10.06-kor – Makóra beérkezve a város első megállója. Figyelem, ez a busz expressz járat, Szeged-Makó között nem áll meg sehol, út közben nincs felszállásra lehetőség!
  • Makó autóbusz-állomásról: busz indul 10.00-kor, érkezés Makó, Kölcsey utcai megállóhoz 10.03-kor – autóbusz-állomás után második megálló. /Nem helyi járat, 90%-os jegyet válthatsz SINOSZ tagsági igazolvánnyal./

Enni-, innivalót mindenki hozzon magával! Kényelmes ruha, cipő javasolt!

Előzetes jelentkezés lehetséges Zombori Andrea megyei titkárnál a következő elérhetőségeken:

Ha gondod adódik az érkezéssel, a megadott telefonszámon tudod jelezni.

ESŐ ESETÉN a Kalandpart eszközei nem használhatók és a Lombkorona Sétány is zárva tart a balesetveszély miatt, ezért ha esik aznap, akkor programunk elmarad!