Budapesten május 28-án együtt ünnepeltük a gyereknapot. A kisebbek és nagyobbak az íjászkodással ismerkedhettek meg, de a szülők is szívesen kipróbálták, élvezték a programot. Siménfalvy Timivel és Mázló Timivel csodaszép koronákat és kardokat készítettünk. Voltak íjász- és királylány-ruhák is, melyekbe belebújva gondolatban egy kis időre visszarepülhettünk a középkorba.

Benczes Istvánné a medvéről, a rókáról és egy bödön vajról szóló mesét adott elő Havalda Zsófia tolmácsolásával. A nap folyamán pedig Horváth Zsófia és Lippert Szandra lenyűgöző képeket és motívumokat festettek mindenki arcára. Örültünk, hogy sok gyermek eljött, bár így Zsófi és Szandra alaposan elfáradtak délutánra.  Vercsek Ferencné és Hegedüs Pálné finom falatokról gondoskodott a résztvevőknek, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Örülünk, hogy az idő kedvezett, így egy kellemes napot tudtunk  a SINOSZ csodaszép kertjében tölteni. Köszönjük tagjainknak és hozzátartozóiknak a részvételt, minden önkéntesünknek és segítőnknek pedig a közreműködést! Találkozunk jövőre is!

A programról készült többi fotót a budapesti szervezetek facebook oldalán is megtaláljátok: GYEREKNAP BUDAPEST 2016!

Pluhár Piroska Zsuzsanna megyei titkár
SINOSZ Fővárosi és Pest Megyei Szervezete