2018. június 9-én ismét megtartotta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnökség a már lassan hagyománnyá vált Gyermeknapot, a miskolctapolcai Avalon Parkban.

A kicsik és a nagyok is egyaránt birtokba vették a Maya Parkot, ahol az Avalon Park jóvoltából csúsztak, másztak, ugráltak a gyerekek. Pihenésképpen aki kért, az kapott csillámtetoválást és arcfestést is. Szebbnél szebb tetoválásokat és arcfestéseket kaptak a gyerekek, volt ott oroszlán, Batman, pillangó és sok más is.

A játszópark területén volt egy sátor is, ahol szülőknek, nagyszülőknek vagy akár saját maguknak készíthettek virágot, rajzolhattak, színezhettek a gyermekek. Ajándékba kaptak SINOSZ-os lufit is, amit kisebb-nagyobb sikerrel sikerült is megőrizni és hazavinni.

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget dr. Szunyogh Szabolcs megyei elnöknek, Vincze Istvánnak és Lőrinczné Gyöngyösi Ildikónak és természetesen az Avalon Parknak, a Maya parknak és az ott dolgozóknak, hogy lehetővé tették tagjaink gyermekeinek, unokáinak ezt a csodálatos napot. Azt hiszem, mindenki nagyon jól érezte magát.

Bogár Georgina megyei titkár