Nem törtük meg a hagyományokat, így újból egy sikeres SPORTNAP van mögöttünk, amelyet a SzÉP keretében szerveztünk meg! Évek óta a SINOSZ Gyöngyösi Helyi Szervezete ad otthont a Sportnapnak megyei szinten. Így történt ez 2022. november 12-én is, amikor kis csapatunkkal útnak indultunk Egerből a gyöngyösi meghívásra.

A Sportkertben már vártak bennünket, ahol egy bemelegítés ránk fért Mikola Andrea gyógytornász segítségével. Ezután indult a Bowlingverseny, ahol 2 csapatra osztva 6-6 játékos mérkőzött meg. Az első játszmán is lettek győztesek, de jött a visszavágó, a második kör.

Változott a felállás a játék végére, így győztesként, “dobogósként” végül ők kerültek ki:

  1. Kiss József
  2. Molnár Lajos
  3. Szemán Norbert

2022-ben az egri tagok a Bowlingversenyben alulmaradtak a gyöngyösi tagokkal szemben. De nem csüggedtünk, hiszen a háziasszony, Somogyi Magdolna gyöngyösi elnök megvendégelt bennünket, a szokásos zsíros kenyérrel és házi süteménnyel. A csocsóversenyre közben sor került, ahol a legkiemelkedőbb játékos Bán István lett. Köszönjük Besenyei Beátának a jelnyelvi tolmácsolást.

Reméljük, jövőre többen vesznek részt az egri tagok közül is a hagyományos sportnapunkon, és az egészségünkre figyelve kimozdulunk együtt újra és újra!