Álláskeresési tanácsadással és munkalehetőségekkel vártuk tagjainkat 2016. szeptember 13-án, kedden, a Veszprém Megyei Szervezetben. Két meghívott vendégünk a Trenkwalder Kft. munkatársa, Erős Kata, és a Man at Work Kft. toborzási vezetője, Jáger László volt.

A cégek rövid bemutatkozása után az aktuális munkalehetőségeket térképeztük fel tagjaink számára. A részletes és jól megfogalmazott önéletrajz írásában az állásközvetítők is felajánlották segítségüket, illetve lehetőség volt a helyszínen jelentkezési adatlapot kitölteni. A beszélgetések és kérdésfeltevések során kiderült, hogy a hallássérülteknek sok esetben speciális körülményekre, írásbeli felvételi helyett gyakorlati próbákra lenne inkább szükségük.

A program végén két előadónk egyéni tanácsadással is segítette tagjainkat és egy szorosabb, a hallássérültek igényeit jobban figyelembe vevő együttműködést tűztünk ki célul.

Köszönjük szépen a sok segítséget és a fontos információkat Erős Katának és Jáger Lászlónak, és köszönet jelnyelvi tolmácsunknak, Horváth Briginek.