2018. október 31-én a SINOSZ Hódmezővásárhelyi Helyi Szervezetében megtartottuk szokásos Halloween-napi rendezvényünket, melyre sokat készültünk, hiszen éppen elkészült klubhelyiségeink festése. Tagjaink már előző nap nekikezdtek a bútorok pakolásának, a helyiségek berendezéséhez, takarításához, illetve feldíszítéséhez, hogy a meghirdetett időpontban megtarthassuk a programunkat.

Mulatságunkat tökfaragó versennyel kezdtünk, az elkészült műveket mécsessel megvilágítottuk, így az elkészült töklámpásokra lehetett szavazni. Ebben a kategóriában a legfiatalabb résztvevőnk nyert, természetesen nagymama és nagypapa is segített neki a komoly feladatban. A jelmezverseny résztvevői is vidám pillanatokat szereztek nekünk. A zsűrizés mindkét versenyen a programon résztvevőkre hárult, hiszen mindenki felírta a neki tetsző versenyző sorszámát egy kis cetlire, majd azt összehajtogatva kellett bedobni az erre szolgáló tálkába. A titkos szavazatokat összeszámoltuk és az első három helyezettet oklevéllel díjaztuk.

Mindenki nagyon várta már a tombolát, melynek fődíja egy szép nagy Halloween-tök volt, melynek kifaragása a nyertesre vár! Reméljük, mindenki jól érezte magát, jót beszélgettek és közben nassolgattak tagjaink az általuk hozott sós és édes falatokból.