HÚSVÉTO Vas megyében – Egy állati jó bemutató

Szeretettel várjuk Tagjainkat és családjaikat húsvéti programunkra, a Szombathelytől 14 km-re található Vasszécsenybe, ahol látogatást teszünk a Varázsló LOVASműhelybe.

Tárczy Orsolya vezetésével ló- és kutyaasszisztált foglalkozáson veszünk részt, betekintést nyerünk Mary és Lady mindennapjaiba, a lótartással kapcsolatos tudnivalókba. Megismerkedünk a lovász szakmával, egy gazdaság életével. A lovak és kutyák jellemzőit bemutató, sok érdekességgel színesített szakmai bemutató után mi magunk is etethetjük, simogathatjuk, akár vezethetjük is az állatokat.

Ezt követően húsvéti kincskereső játék veszi kezdetét a gazdaság területén, ahol térkép segítségével kell az elrejtett répákra bukkanunk, melyeket aztán a lovak hálásan fogadnak tenyerünkből. Hiszen idén a paci hozza a húsvéti tojást! J

Fontos információk:

  • A program eső esetén is megrendezésre kerül, a lovasműhely többféle, fedett területen biztosított szolgáltatása közül tudunk majd választani.
  • Vasszécsenybe autókkal megyünk. Kérjük, hogy aki szeretne csatlakozni, de nem tudja megoldani az odajutást, mindenképpen jelezze ezt is a szombathely@sinosz.hu címen, hogy tudjunk segíteni az utazásban!
  • Érdemes kényelmes ruhában érkezni, ami esetleg bepiszkolódhat, a kutyák esetenként felugrálhatnak a játék során, illetve por/sár is előfordulhat a farmon.
  • Lovaglásra ezen a programon nincs lehetőség, de ha megtetszik a hely, egyénileg bármikor vissza lehet térni.

A részvétel ingyenes, jelnyelvi tolmácsolás biztosított.

Találkozó:
2023. április 23. (vasárnap) 14 óra
Vasszécseny, Ady Endre utca 34.

A családi húsvétolásra április 19-ig fogadjuk a jelentkezéseket a szombathely@sinosz.hu e-mail-címen.

Mindenkit szeretettel várunk!

A program a SINOSZ SzÉP keretében valósul meg.