Figyelem, a kitöltési határidőt október 25-ig meghosszabbítottuk!

Nagyon köszönjük az eddigi válaszokat, és várjuk még a további kitöltéseket. Minél többen válaszoltok, annál pontosabb képet, eredményt fogunk kapni a kutatásban.

A SINOSZ kérdőíves kutatást indít, amelyben a siket és nagyothalló személyek nyelvtanulással kapcsolatos tapasztalatait vizsgáljuk.

„Idegennyelv-tanulás hallássérült személyként? Hogyan?”

Mindannyian tudjuk, hogy az idegennyelv-ismeret milyen fontos a középfokú és felsőfokú tanulmányok során. Az idegennyelv-tudás és a nyelvvizsga belépő lehet a munka világába is. Az elmúlt években többen kerestetek már meg bennünket és mondtátok el nekünk, hogy számotokra milyen fontos az idegennyelv-tudás, de sokatoktól hallottuk azt is, hogy nehézséget jelent számotokra az idegen nyelv tanulása.

Ezt a kérdőívet azért indítjuk útnak, hogy információt kapjunk a siket és nagyothalló személyek idegennyelv-tanulással kapcsolatos tapasztalatairól. Arra keressük a választ, hogy a siket és nagyothalló személyek számára mi jelenti a nehézséget az idegennyelv-tanulás folyamatában, milyen egyéni szükségletek merülnek fel az idegennyelv-tanulás során.

Amennyiben kérdésed, észrevételed van a kérdőívvel kapcsolatban, vagy a kutatás célját illetően, kérjük, írd meg nekünk! Kérdéseidet, észrevételeidet a nyelvtanulas@sinosz.hu e-mail-címre tudod elküldeni.
Köszönjük.

Kitöltési határidő: 2021. október 22. 25.

Kérjük, szánj 10 percet a kérdőív kitöltésére, segítve ezzel a SINOSZ munkáját, hogy még hatékonyabban képviselhessük a Te érdekeidet!

TOVÁBB A KÉRDŐÍVHEZ