SINOSZ Nyíregyházi Helyi Szervezetének tagjai számára a KONTAKT Tolmácsszolgálat regionális képviselőjePamli Rita tartott fórumot 2019. augusztus 20-án.

Képviselőnk, Rita tájékoztatót tartott az érdeklődőknek az alkalmazás funkcióival, használatával kapcsolatban, továbbá a szolgáltatást használó tagjaink kommunikációs eszközein elvégezte a szükséges újratelepítést. Kvízkérdések segítségével ellenőrizhettük, hogy jól ismerjük-e és megfelelően használjuk-e a szolgáltatást.

A következő téma a KONTAKT-olj a kódért nyereményjáték volt: minden órában új kódot kap, aki többször hívja a halló ismerőseit a KONTAKT-on keresztül, így nagyobb eséllyel nyerhet, vagy több nyereményt is kaphat.

Legügyesebb résztvevőnk egy KONTAKT-emblémás tollal és kulcstartóval lett gazdagabb. Érdemes eljönni a KONTAKT-fórumokra, hiszen az ott elhangzott ismeretek nemcsak magabiztosabban és helyesen használni segítenek az eszközöket, hanem abban is, hogyan kell és illik a szolgáltatás igénybevétele során eljárni. Ha bármi kérdés van az alkalmazással kapcsolatban, vagy technikai nehézségek merülnek fel, akkor a fórum jó alkalom, hogy ezeket átbeszéljük.

Köszönjük Pamli Ritának a széles körű tájékoztatást és a segítségét, továbbá köszönettel tartozunk Szabóné Fazekas Szilvia jelnyelvi tolmácsnak a kommunikációs akadálymentesítésben való közreműködéséért.