A SINOSZ Csongrád Megyei Szervezetének tagjai számára a KONTAKT Tolmácsszolgálat regionális képviselője, Frankó András tartott fórumot 2019. augusztus 15-én.

Képviselőnk, András tájékoztatót tartott az érdeklődőknek az alkalmazás funkcióival, használatával kapcsolatban, továbbá a szolgáltatást használó tagjaink kommunikációs eszközein elvégezte a szükséges újratelepítést. Kvízkérdések segítségével ellenőrizhettük, hogy jól ismerjük-e és megfelelően használjuk-e a szolgáltatást. Mint kiderült, most is voltak olyan kérdések, melyekre tisztázni kellett a helyes választ.

Legügyesebb résztvevőnk egy KONTAKT-emblémás bögrével lett gazdagabb, de a többiek is apró ajándékkal térhettek haza. Érdemes eljönni a KONTAKT-fórumokra, hiszen az ott elhangzott ismeretek segítenek magabiztosabban és helyesen használni nemcsak az eszközöket, hanem abban is, hogyan kell és illik a szolgáltatás igénybevétele során eljárni. Ha bármi kérdés van az alkalmazással kapcsolatban, vagy technikai nehézségek merülnek fel, akkor jó alkalom, hogy ezeket átbeszéljük.

Köszönjük Frankó Andrásnak a széles körű tájékoztatást és a segítségét, továbbá köszönettel tartozunk Vörös Krisztina jelnyelvi tolmácsnak a kommunikációs akadálymentesítésben való közreműködéséért.

Nagy Éva Mária