A Somogy Megyei Szervezet klubtermében 2016. július 14-én, csütörtökön 16 órától lezajlott az időközi választó taggyűlés. Azért kellett kiírnunk ezt, mert a 2016. áprilisi országos küldöttközgyűlésen megszavazták Galamb László elnökségi tag kizárását fegyelmi ügy miatt.

A taggyűlésen 55 fő vett részt. Máté-Mártonné Iványi Katalin elnök a megnyitó után beszámolt a küldöttközgyűlésről, aztán átadta a szót Sáfrány Margit országos alelnöknek, aki levezető elnökként működött közre a választáson. Nyári Anikó, a Jelölőbizottság elnöke ismertette, hogy 2 érvényes jelölés érkezett, Kiss Renáta és Varga Lászlóné. Ezek után Sáfrány Margit felkérte a jelölteket, hogy bemutatkozzanak be. Titkos szavazás következett, a szavazatszámláló kihirdette a választás eredményét: Kiss Renáta 35 szavazatot, Varga Lászlóné 21 szavazatot kapott. Nem volt érvénytelen, Bacsó Péter, a szervezet OE-tag örökbefogadója megfigyelőként rendben találta a választást.

A SINOSZ-nál “az ifjúság évében” Kiss Renáta 30 évesen a megyei elnökség tagja lett. Gratulálunk és sok sikert kívánunk neki!

Szalkai Iván megyei titkár