Tisztelt gyöngyösi Tag!

Ezúton értesítjük Önt, hogy a SINOSZ Gyöngyösi Helyi Szervezete (3200 Gyöngyös, Dózsa György út 4/a.) időközi választó taggyűlést tart.

Helyszín: Civil Ház, cím: 3200 Gyöngyös, Fő tér 9.

Időpont: 2019. 08. 28., (szerda), 15 órától

Napirendi pontok:

  • Bevezető, megnyitó
  • Elnöki beszámoló
  • Választás (helyi elnök)
  • Zárszó

Az Alapszabály 74.3/ és 74.4./ pontjaira hivatkozva ezúton értesítjük, amennyiben a taggyűlés a fent meghirdetett időpontban és helyszínen nem határozatképes, azaz nem éri el a jelenlévő tagok száma a szervezetünk taglétszámának több mint 50%-át, abban az esetben ismételt taggyűlést hívok össze, melynek helye: CIVIL HÁZ, 3200 Gyöngyös, Fő tér 9, időpontja: 2019. 08. 28. 15.10. A megismételt taggyűlés az eredeti napirendi pontok tekintetében a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes lesz.

Jelen meghívóban szereplő napirendi pontokhoz tagjaink a kézhezvételt követő három napon belül napirend-kiegészítést kérhetnek, a kiegészítéshez tartozó indoklással, az Alapszabály 74.4. pontjában meghatározottak szerint.

Megjelenésére számítunk, kérjük, hogy a tagsági igazolványát hozza magával!

Az alábbi tisztségre, funkcióra várunk jelentkezőket, illetve kérjük a tisztelt tagtársakat, tegyenek javaslatot a tisztség, funkció betöltésére: helyi elnök!

Mellékletek: