2015. november 20-án, pénteken a Kazincbarcika Helyi Szervezetnél megrendeztük az Idősek napját, melyen szép számmal vettek részt a tagok, a szervezet nagy örömére.

Az ünnepséget az Alsóvárosi Körúti Tagóvoda gyermekei nyitották meg aranyos előadásukkal, amit a tagok mosolyogva figyeltek. A kicsik népviseletben adták elő műsorukat.

Ezután Szűcs Ádám, egy tehetséges bűvész “varázsolta el” a tagokat és az óvodásokat. Műsorszámai között volt kendős, dobozos, kártyás, érmés trükk, amiket mindenki szájtátva figyelt, hátha sikerül rájönni a trükkre.

12279154_1653676741574313_5270026658976684654_nA műsorok után a szervezet legaktívabb időskorú tagját, Plajner Jánost jutalmazta meg a szervezet, aki mindig, minden programon részt vesz, fényképeket és videókat készít az utókor számára és akire mindig lehet számítani.

Ezután a szervezet ebéddel kedveskedett a szépkorúaknak, ami után kaptak egy-egy szelet süteményt, és aki szeretett volna, kávét is. A fogyasztás után mindenki beszélgetett mindenkivel, ismerkedtek, régi ismerősök találtak egymásra, vagy éppen itt szövődtek jó ismeretségek.

Mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk, amit szeretnénk a továbbiakban is elérni és kiváltani a tagokból.

Köszönjük az előadóknak, hogy eljöttek és színesítették a programot, Broda Zsoltnak, Vakter Mihálynak és Béres Ágnesnek a sok segítséget.

Fazekas Zsuzsanna helyi ügyintéző