Hallássérült röplabdások versenyeztek Kiskunfélegyházán

2017. március 18-án, szombaton megtartottuk a III. KESINA Kupa röplabdaversenyt, a kiskunfélegyházi KÉSZ Aréna Sportcsarnokban. Délelőtt volt a regisztráció, melyen az ország több városából érkezett hallássérült nevezett be a versenyre: Debrecenből, Miskolcról, Budapestről, Tatabányáról, Szegedről, Kecskemétről.

Ezt követően ismertették a röplabda férfi és vegyes kategória versenyszabályát, majd elkezdődött a mérkőzés.

Minden versenyző ügyesen, rafinált taktikával és kitartóan végigjátszotta a szetteket, nagyon izgalmas mérkőzéseket láttunk. A szervezőknek komoly feladat jutott, mert nekik kellett eldönteniük, hogy ki kaphatja meg a legjobb csapatkapitány-, a férfi torna legjobb játékosa és a vegyes torna legjobb férfi és női játékosa díjakat.

Vegyes kategóriában az ‘SSC Budapest’ csapata nyert, ezzel megvédte a tavalyi bajnoki címét.

Az ‘SSC Budapest’ csapat tagjai: Grassy Andrea, Béndekné Kaba Erika, Radányi Barbara, Tomas Prekop, ifj Béndek Miklós és Molnár János.
Második lett a ‘Mix-BDSZE’ csapata, tagjai: Mattyasovszky Lucia, Tisza Viktória, Kárpátiné Kassai Kornélia, Szabó Zsanett, Horváth Henrietta, Szobonya Sándor, Tóth László és Szécsi Tamás.
Harmadik lett a ‘Pokol őrei’ csapat, tagjai: Szebeli Melinda, Kiss Anett, Cséri Viktória, Kiss Bálint, Rezák Zsolt, Szombati Gergő és Tulcsik Marcell.

A férfi kategória versenyét szintén az ‘SSC Budapest’ nyerte meg, megvédve a tavalyi bajnoki címét.

Az ‘SSC Budapest’ csapat tagjai: ifj. Béndek Miklós, Prekop Tomas, Molnár János, Szécsi Tamás, Szobonya Sándor, Papp Benjámin.
Második lett a ‘Holtpont’ csapat, tagjai: Gulyás József, Varga József, Katkó Miklós, Blága Tamás, Nagy Gábor és Patai Balázs.
Harmadik lett a ‘Szeged’ csapat, tagjai: Tóth László, Kiss Bálint, Szombati Gergő, Rezák Zsolt, Szőke Ádám és Kovács László.

“A legjobb csapatkapitány” díjat kapta: Grassy Andrea (SSC Budapest vegyes csapat kapitánya)

“A férfi kategória legjobb játékosa” díjat kapta: Molnár János (SSC Budapest)

“A vegyes kategória legjobb férfi játékosa” díjat kapta: Tóth László (Mix-BDSZE)

“A vegyes kategória legjobb női játékosa” díjat kapta: Gulyás Ágnes (Flamingó)

Gratulálunk a győzteseknek!

Ez a program a Lehetőségautó Sportolj! 2016 pályázat jóvoltából valósult meg.