A Nem Adom Fel Alapítvány irodalmi pályázata

„Ilyen a szerelem…”

A szerelem kétségkívül a világ legrejtélyesebb, legsokszínűbb érzése, és ahány ember él a Földön, mindenkinek más. Neked mit jelent? Ez a pályázat arra is lehetőséget ad, hogy kimondd, amit nem mersz, vagy nehezen tudsz megfogalmazni. Most megteheted, hiszen a szerelem a szabadság jegyében áll. Rejtegetsz egy verset, vagy novellát, esetleg fogalmaznál egy szerelmes levelet? Küldd el nekünk bátran!

A pályázat célja teljesebb képet mutatni a szerelem sokféleségéről, többek között arról is, hogy fogyatékossággal élőként milyen a szerelem.

Ki hogy éli meg, milyen gondolatok mozgatják, ki mit tesz, amikor szerelmes, mit gondol a szerelemről? Hogyan képzeli el magát párkapcsolatban, vagy ha már van társa, hogyan éli meg a mindennapokat? Mi jut eszébe, amikor azt hallja: szerelem?

Határon innen és túlról várjuk mindazok pályaműveit, akik megélték, megélik vagy jelen pályázat okán szívesen írnak ebben a témában, akár fogyatékossággal élnek, akár nem.

Pályázó nemre, életkorra, világnézetre tekintet nélkül bárki lehet.

A pályázat műfaja: vers vagy próza

Formai követelmények: Times New Roman 12-es betűméret, 1,5-es sorköz

Terjedelem minden esetben maximum 1-1,5 oldal.

A pályamunkák beküldése:

  • határidő: 2019. február 24.
  • e-mail: regisztracio@nemadomfel.hu
    • Az e-mail tárgya „Ilyen a szerelem” legyen.
    • Az e-mail szövegében kérjük, add meg a neved, életkorod, értesítési címed, telefonszámod, e-mail címed, és egy szabadon választott jeligét.
    • A csatolt pályaművön csak a jeligét és az életkort tüntesd fel, mert a zsűri így fogja megkapni, hogy kiválassza a legjobbakat. A kiválasztás után derül ki számukra is a nyertesek pontos kiléte.

Letölthető melléklet: Teljes pályázati felhívás