Felhívás színházi előadás ingyenes megtekintésére!

A Karaván Színház felajánlásának köszönhetően, ingyenes színházlátogatási lehetőséget kínálunk a SINOSZ-szal kapcsolatban álló középiskolás korú fiataloknak és pedagógusaiknak.

Az ingyenes színházlátogatás keretében az I’m online című, jelnyelvi tolmácsolással színre vitt előadás tekinthető meg 2018. október 24-én, (szerdán), 14 órai kezdettel a Karaván Színház Szobaszínházában.

cím: 1092 Budapest, Ráday utca 34. Fsz. II.

A Szobaszínház befogadóképességének korlátozottsága miatt, az előadás megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött, aminek során a karavanma@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben, az előadás megtekintésére jelentkező nevét és elérhetőségét szükséges közölni. A Karaván Színház minden regisztrációt visszaigazol.

Az internetes zaklatás (cyberbullying) témáját feldolgozó előadás 55-60 perc hosszúságú, amelyet feldolgozó beszélgetés követ, jelnyelvi tolmács közreműködésével.

Az ifjúsági darab népszerű a fővárosi oktatási és nevelési intézmények körében, emiatt a Karaván Színház több éve műsoron tartja. Ebben a színházi évadban a siket és nagyothalló fiatalok és pedagógusaik számára biztosítják az előadás ingyenes megtekintését, amihez az előadást átalakították és jelnyelvi tolmács közreműködésével is játsszák.

A darabról:

“A darab főszereplője Pálma, a 15 éves roma kamaszlány. Nemcsak életkora, hanem széthulló családja, a származásával kapcsolatban soha el nem kezdett és be nem fejezett beszélgetések miatt is rendkívül sérülékeny. Amikor a család új helyre költözik, Pálmát váratlanul egyre durvább, egyre fokozódó iskolai, és internetes zaklatássorozat éri…”

I’m online (2016) – Csesztetés egy felvonásban

Információk a témával kapcsolatban, segélyvonal