2021. szeptember 24-én, pénteken, 15 órától LELKI EGYENSÚLY címmel interaktív foglalkozásra gyűltünk össze a SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének klubtermében.

Meghívott vendégünk Kormány Lászlóné Krisztina tanácsadó szakpszichológus volt, akinek az irányításával játékos feladatokat oldottunk meg. A délután folyamán a humor és jókedv főszerepet játszott a közösségépítő gyakorlatokban, olyannyira, hogy a másfél órásra tervezett tréning 3 órásra sikeredett.
Krisztina kedvessége és szaktudása arra késztetett bennünket, hogy kinyíljunk, mint a virág, s most egy kicsit jobban megmutattuk egymásnak lelkünk szirmait. A feladatokon keresztül beszéltünk magunkról, rácsodálkoztunk hasonlóságainkra, kapcsolódási pontjainkra. Sokat nevettünk, meghatódtunk, elgondolkodtunk, s ha csak pár órára is, de nagyon közel kerültünk egymáshoz.

Hálásan köszönjük Kormány Lászlóné Krisztina tanácsadó szakpszichológusnak és Demeter-Szabó Ildikó jelnyelvi tolmácsnak ezt a tanulságos, élményekben gazdag délutánt!

A foglalkozást a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.