A változékony időjárás után napsütéses időben érkeztek tagjaink a csodaszép környezetben lévő Arlói-tóhoz a II. Családi Nap rendezvényére. Kovács Tibor helyi elnök köszöntője után kezdetét vette a reggeli játék a labdákkal, tollasütőkkel, hogy aztán a komoly témákkal folytatódjon a Családi Nap.

Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével dr. Szunyogh Szabolcs megyei elnök a családjával.

Az elnöknek a cukorbetegségről szóló és a koleszterin témával kapcsolatos előadás, illetve kiadványok tetszettek, míg a felesége, Szilvia a számolós, kifestős-rajzolós versenykártyákat csodálta meg a kisfiukkal. Ő a többi gyerekkel együtt azonnal belevetette magát a játékba, így a csendes, nyugodt és békés szép tájat sikerült hangosabbra varázsolnunk.

Délután két óra körül sikerült a csapatot valamelyest összeszedni újra, hogy a B.-A.-Z. megyei elnök átadja ajándékát, egy óriás mézédes dinnyét a jelenlévőknek, gratulációjával együtt, amivel szép, érdekes és hasznos kirándulásunkat értékelte.

Késő délutánba hajlott az idő, amikor hazafelé kezdtünk szedelőzködni. A tagoknak és családtagjaiknak az volt a kérése, hogy ha van rá lehetőség, máskor is nagyon szívesen eljönnének még ide, egy ilyen szép napra.

Szabóné Maruzsi Sarolta helyi ügyintéző