Eljött végre az a várva várt nap, amikor ismét kinyílt a gyulai szervezet kapuja egy régóta nem tartott nagy buli céljából, a tagok örömére.

Mikor beléptek a kapun, egyből látták az üdvözlő feliratot: „Érezzétek jól magatokat!” – ezzel mosolyt csaltunk az arcukra.

Volt, aki messziről jött, csak azért, hogy jól érezhesse magát és ő volt az, aki a legtöbb tombolát megvette, és sok mindent nyert gyerekei számára. Majdnem minden tagunk vett tombolát, ami nagy öröm volt számunkra, így gyorsan még be kellett ugranunk a boltba, hogy még több nyereménnyel boldogítsuk őket. Hát ilyen még nem volt nálunk, 100%-on túl is teljesítettünk, ami nagy boldogság volt számunkra!

Közben végig finom illat terjedt az udvarban, a tagok nagy örömére az ízösszeállításban mester régi szakácsunk, azaz Vass István, gyulai tagunk főzte a legfinomabb birkapörköltet. Az eredmény szemmel látható volt, hisz az utolsó cseppig követelték a birkapörköltet, azonban egy idő után kénytelenek voltunk azt mondani, hogy sajnos elfogyott…

A gyerekek is nagyon jól érezték magukat, volt játék, focizás, pingpongozás, öröm, visítás, futkározás addig, míg a legkisebbek el is aludtak a kanapén egy-egy órácskára.

Végül eljött a várva várt tombolahúzás ideje. Külön a gyerekeknek is készültünk sok játékkal, a kis lurkók örömére. A tombolatárgyakat, eszközöket nemcsak vásárlással oldottuk meg, hanem egyes gyulai tagok adományaival, ezúton szeretnénk köszönetet nyilvánítani a lelkes támogatásukért!

Mikor a fődíjhoz értünk, kíváncsian várták tagjaink, hogy mi lehet az, hisz az volt a MEGLEPETÉS!

Végre kiderült: TORTAAAAAAAA!, mindenki kiabált és tapsolt, s végül a nyertes nem más lett, mint Varga Pál. A vicc az volt, hogy eltűnt a torta… hoppá, nem, nem tűnt el, csak eldugta! HAHAHA! Mint kiderült, másnap az egyik családtagjának volt a születésnapja, és így nem vett tortát, hanem átadta a szülinaposnak! A torta így is, úgy is jó helyre került! ?

Délután zsíros kenyeret ettünk lila hagymával és még ezután is tartott a buli egészen késő estig, azaz kifulladásig.

A kapu becsukódott, a program véget ért, de folytatjuk legközelebb több tombolával, több birkapörkölttel és több nevetéssel! Viszlát legközelebb!

Ui.: A tagok annyira örültek az újraéledt szervezetnek, hogy az egyik gyulai tagunk, Zsurka Péter anyukája és testvére beugrottak a buliba, hogy átadhassanak rengeteg pogácsát és gyönyörűnél gyönyörűbb tortaszeleteket, ezzel tetézve az örömünket! Nagyon szépen köszönjük! ?

Mészáros Eszter helyi ügyintéző