2017. szeptember 30-án sikeresen lezajlott a T.É.M.A. projekt keretében, a Budapesti Siketek Szervezete által megszervezett, „Okosodjunk Jóskával!” vetélkedő, amelyben öt csapat versenyzett egymással.

A csapatok három múzeum – Rendőrmúzeum, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Postamúzeum – kiállításait nézték meg. A kvízeket minden egyes múzeumlátogatás végén kellett kitölteni az adott múzeumról.

A program délelőtt 9 órától délután 3 óráig tartott, ami egy kicsit hosszú volt, de a résztvevők láthatóan élvezték a múzeumlátogatással eltöltött időt. A program alatt pogácsát, vizet és Sport szeletet osztottunk nekik, melyeket támogatóinktól kaptunk.

A versenyzőink nagyszerűen teljesítettek, az első három csapatot ajándékokkal jutalmaztuk. Az első helyezett csapat tagjai élményutalványokat, a második helyezettek Aeropark-belépőjegyeket, a harmadik helyezettek pedig Flippermúzeum-belépőjegyeket kaptak.

A csapatok helyezései:

  1. Kárpáti csapat
  2. Oros Kálmán Baráti Kör csapata
  3. Levendula csapat
  4. Nőklub csapata
  5. Nyugdíjas Klub csapata

Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek, a Budapesti Siketek Szervezete elnökségi tagjainak pedig azt, hogy segítették a vetélkedő lebonyolítását.

Programunkról további képek elérhetők a facebook-oldalunkon: ITT.

Köszönjük támogatóinknak és együttműködő partnereinknek, hogy sikerre segítették a programot:

Flippermúzeum, Aeropark, TESCO, Rendőrmúzeum, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Postamúzeum

 

O. F.