A SINOSZ Szentesi Helyi Szervezete kirándulásra várja az érdeklődőket 2021. december 2-án.
A program során Gödöllőre látogatunk, hogy felkeressük a Karácsonyházat.

“Immáron két évtizede, minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház®, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik.” Belépődíj nincs!*

Utazás: 6.15-kor Szentes autóbusz-állomásról induló menetrend szerinti busszal Budapest Népligetbe, saját költségre. Helyi közlekedéssel és HÉV-vel utazunk Gödöllőre.

Amennyiben betegség tüneteit tapasztalod, vagy nem érzed jól magad, kérjük, maradj otthon, vigyázva mindenki egészségére! A kiránduláson kérjük az aktuális járványügyi szabályok betartását.

A programra Talmácsi Ferenc helyi elnöknél lehet jelentkezni a ferenc.talmacsi@gmail.com e-mail-címen vagy a +36 30/905-3144-es telefonszámon.


* A belépés ingyenes, de adományokat szívesen fogadnak az éhező gyerekek megsegítésére. Ezek lehetnek tartós élelmiszerek (rizs, tészta, konzervek stb.), vagy pénzadomány. Bővebben: Belépődíj helyett adomány