A SINOSZ Győri  Helyi Szervezete 2022. december 9-én, pénteken karácsonyi ünnepséget rendezett.

Jagodics Rezsőné helyi elnök megnyitotta a karácsonyi ünnepséget. A részt vevő tagok és vendégek közösen ünnepeltek a szervezettel, együtt töltve a délutánt. Németh Evelin megyei ügyintéző A négy gyertya c. adventi történetet jelnyelven adta elő. Dr. Freier József ügyvéd úr vendégelőadóként megosztotta gondolatait a karácsonnyal kapcsolatban és a szervezetben várható változásokról.

Ezen a rendezvényen átadtuk a SINOSZ SzÉP keretében vásárolt TABU, a jókedv játéka című társasjátékot és a szaloncukrokat. Kiss Ferenc sorstársunk saját készítésű madáretetőt ajándékozott a szervezet részére. Jagodics Rezsőné helyi elnök az önkormányzati támogatásból vásárolt berendezési tárgyakkal szépítette a szervezetet, és a saját kezűleg készített varrott tokokba helyezte el a táblás csokoládét és szaloncukorral díszítve átadta az ajándékot a tagoknak és a vendégeknek.

Németh Evelin ügyintéző és Milkovitsné Sági Ágnes tag forró teát főztek és kínáltak a résztvevőknek. A résztvevők a közös asztalra a tagok által hozott finomságok mellett társalogtak.

Idegenvezetővel tartott adventi sétával folytatódott volna a program, de az esős időjárásra tekintettel, valamint a jelnyelvi tolmácsnál közbelépett várható esemény miatt lemondtuk a szervezést, azonban más időben más program formájában be fogjuk pótolni a sétát.

A karácsonyi ünnepség akadálymentesítéséről Bimbi Fruzsina jelnyelvi tolmács gondoskodott, amit ezúton is köszönünk.

A SINOSZ SzÉP- és önkormányzati támogatásból valósult meg ez a rendezvény.