December közepén volt az utolsó 2022. évi klubnap mindkét Komárom-Esztergom megyében működő helyi szervezetünknél, Tatabányán és Esztergomban is. Mindkét helyen szép számmal megjelentek az érdeklődők.

A tatabányai szervezet “házigazdája” bőséges mennyiségű gyümölccsel várta a tagokat. A résztvevők süteménnyel érkeztek, és néhányan egymást is megajándékozták bonbonokkal, csokoládéval. Egész délutánig beszélgettek az ez évben történt eseményekről, információkat és tapasztalatokat cseréltek. A szervezet jövő évi programjairól is szó volt. Valamelyik tag karácsonyi figurákat készített. Jövőre csütörtökönként fognak bejárni a klubba.

Esztergomban másként ünnepelték egymást: az egyik tagot a gyermeke egy tánccal lepte meg, majd egymásnak kis csomagokat osztogattak. Tatabányáról a megyei ügyintéző gyümölccsel kínálta a tagokat, volt zsíros kenyér, tea is uzsonnára. Fazekas Borinak többen segítettek a szendvicskészítésben. A tervezett kézműves program elmaradt, mert lebetegedett, aki segített volna. Ehelyett a klub társasjátékával, az Ötödölővel játszottak, izgalmas parti volt.

Végül azt mondhatom, jól sikeredett, családias hangulatú volt mindkét programunk.

Köszönetet mondunk a SINOSZ-nak, hogy a SZÉP program által támogatták szervezeteinket.

Boldog karácsonyt és tartalmas új évet kívánunk minden kedves tagtársnak!

Írta: Tvarosek Józsefné