A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete és a Győri Helyi Szervezete közös szervezéssel karácsonyi ünnepséget tartott 2015. december 19-én délután Győrött, ahol feldíszített karácsonyfa várta a hallássérült SINOSZ-tagokat és azok hozzátartozóit.

Jagodics Rezsőné, a Győri Helyi Szervezet elnöke üdvözölte a karácsonyi ünnepségen megjelenteket. Néhány gondolatban ismertette, hogy karácsonyra saját forrásból függönyöket és egy mini HIFI tornyot vásároltunk. Borkai Zsolt Polgármester úr adományából pedig 2 db  új számítógéppel javultak a helyi működési feltételek Győrött.

Szabó Antal és Lengyel Rudolf méltatta a karácsony ünnep szerepét és jelentőségét.

A gyerekek nagy örömére, az ünnepség egyik meglepetése a Mikulás bácsi érkezése volt, aki ellátogatott Győrbe és ajándékokat adott át a gyerekeknek. Kardos Marianna, a Győri Helyi Szervezet tagja jelnyelvi kísérettel előadott zenés műsora nagy tetszést aratott.

Dei-Kusi Johnson – aki szintén a  Győri Helyi Szervezet tagja – humoros bohócprodukciója is hozzájárult a hangulat fokozásához.

A karácsonyi ünnepségen minden korosztály képviseltette magát és jó alakalom adódott a tagság személyes kapcsolatainak az erősítéséhez.

Magyar Balázs megyei titkár