Mint az előző év decemberében már beharangoztuk, a 2020-as esztendőt egy újdonsággal indítjuk: örömmel nyújtjuk át Nektek a SINOSZ internetes, negyedévenként megjelenő, ingyenes életmódmagazinjának első számát.

A KÉPESEK VAGYUNK cím nemcsak a magazinban található sok figyelemfelkeltő képre utal, hanem arra is, hogy képesek vagyunk egy modern, a mai kor igényeinek megfelelő online sajtótermék kiadására, a benne szereplő írások pedig nagyothalló és siket szerzők munkái, akik képesek létrehozni olyan színvonalas írásokat, melyek érdekesek és hasznosak lehetnek olvasóink számára. Ez adja a digitális magazinunk különlegességét, ami miatt más, mint a többi hasonló kiadvány. A hallássérült emberek világáról szól, nem csak  hallássérült olvasóknak – bízunk abban, hogy közösségünk tagjain kívül mások is szívesen lapozgatják majd a magazinunkat.

Kajtár Dóri felelős szerkesztő szavait idézve:
„A hallássérült: siket és nagyothalló emberekkel kapcsolatban számos sztereotípia, tévhit létezik. Vannak, akik beskatulyáznak minket különböző dobozokba. Például »csendesek«, »buták«, »némák«, »értetlenek« vagy »furcsák«. Közös bennünk, hogy valamilyen mértékben nem hallunk, de mindannyian különbözők vagyunk. Fontos, hogy elfogadjuk és értékeljük egymást. Albert Einstein olyan szépen megfogalmazza ezt: »Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.«
A magazinban találkozhattok sok-sok zsenivel, az élet különböző területeiről.☺”

Reméljük, olyan érdeklődéssel fogjátok olvasni ismeretterjesztő vagy éppen szórakoztató cikkeinket, amilyen örömmel és szeretettel készítjük Nektek magazinunkat. Kellemes olvasásélményeket kívánunk!

Lapozz bele itt: