A SINOSZ Tolna Megyei Szervezeténél a kézművesfoglalkozás-sorozat utolsó foglalkozását 2015. november 13-án tartottuk meg.

Gulyás Éva, a foglalkozás vezetője, újabbnál újabb technikákat mutatott. Szinte nem is lehetett mindent kipróbálni egy foglakozás alatt. Készültek képek szalvétatechnikával, díszgyertyák, adventi koszorúk, asztaldíszek, lakásdekorációk.

A jó dolgok olyanok, mint az angyal. Csak akkor vesszük észre, hogy köztünk járt, itt volt, amikor már elment. A T.É.M.A.-pályázat kézműves sorozata is valami hasonló volt tagjaink számára. Mindhárom alkalommal jól éreztük magunkat. Egyik foglalkozást sem lehet összehasonlítani a másikkal, mind-mind különleges volt. De a résztvevők a sorozat vége felé jöttek rá igazán, mennyire jól érezték magukat. Mennyi újat adtak számukra ezek a foglalkozások! Mennyi-mennyi szép egyedi ajándékot lehet készíteni kézzel, szeretteiknek!

Nem is fejeződtek be ezzel a kézműves foglalkozásaink! Minden klubnapon (péntekenként), továbbra is lehetőséget biztosítunk minden kedves tagunknak, hogy szeretteiknek elkészítsék nálunk, a klubban az ajándékaikat.

Dávid Józsefné megyei titkár