A Pesti Magyar Színház “Akadálymentesítés az előadó-művészet területein II.” címmel konferenciát rendez.

A konferencia célja egy olyan széles körű szakmai fórum megteremtése, amelyen a téma szakemberei, érdekeltjei a tapasztalatcsere mellett megvitathatják a fogyatékkal élők hozzáférési lehetőségeit a színházi és egyéb előadó-művészeti produkciókhoz, a speciális igénnyel jelentkezők problémáinak megoldásait, az akadálymentesítési kötelezettségek aktualitásait, az audionarráció és a jelnyelvi tolmácsolás fejlesztési lehetőségeit ezen a területen.
A konferencia meghívottjai, előadói érdekvédelmi szervezetek képviselői, audionarrátorok, jelnyelvi tolmácsok, szakmai vezetők, intézményvezetők és egyetemi hallgatók.

A rendezvény időpontja:       2019. október 14. (hétfő) 9.00-16.30 óráig

Helyszíne:                               Pesti Magyar Színház, 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.

A konferenciáról, a részletes programról és egyéb, a helyszínt érintő hasznos tudnivalókról szóló tájékoztató letöltéséhez kattintson ide!

Ha felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy az esemény további zökkenőmentes szervezése érdekében 2019. szeptember 20-án 10 óráig küldje el e-mailen kitöltött regisztrációs adatlapját, amelynek formanyomtatványát letöltheti: A regisztrációs adatlap letöltéséhez kattintson ide!, vagy regisztráljon online ezen a linken: http://pestimagyarszinhaz.hu/amkonf-2019-regisztracio/

Szervezők
Tóth Cecília – tel.: +36 70 903 8955,
Huszár Orsolya – tel.: +36 30 572 0615
e-mail: amkonf.pmsz@gmail.com

„KIHÍVÁS –  FELELŐSSÉG – LEHETŐSÉG”