2019. június 7-én a SINOSZ Veszprém Megyei Szervezete tagjainak tartott előadást Gárdonyi Rafael, a KONTAKT Tolmácsszolgálat regionális képviselője.

A tájékoztatóban sok hasznos információ elhangzott, melyek egy részével tisztában voltak a tagok, de elméletben és gyakorlatban is kiderült, hogy voltak területek, melyek fejlesztésre szorultak. Ezek az alkalmak szerencsére pont azért jöttek létre, hogy minél részletesebb képet kapjunk a KONTAKT helyes használatáról, a tablet működéséről, a szolgáltatási etikettről, azaz hogy a telefonhívások alatt mit illik és mit nem illik tenni, és ki használhatja a KONTAKT-ot.

Rafael elmondta, hogy a KONTAKT Tolmácsszolgálat folyamatosan dolgozik a fejlesztéseken, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapják a felhasználók. Természetesen az előadás végén válaszolt tagjaink kérdéseire, és egy rövid kvízjátékban is összemérhették a tudásukat is. A legügyesebbek tárgyjutalomban részesültek!

Köszönjük szépen Gárdonyi Rafael regionális képviselőnek a hasznos és jó hangulatú, videós példákkal illusztrált előadását és Földesi Éva, Szőnyegi Júlia jelnyelvi tolmácsok munkáját!

A program a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.