Juhász Renáta regionális képviselő ez alkalommal a tagokat kérdezte a KONTAKT-használati szokásaikról, illetve egy rövid tapasztalatcserével kezdődött a fórum.

Jó hír, hogy a KONTAKT-szolgáltatások mostantól a Szerencsejáték Zrt. egyes lottózóiban is működnek. A hallássérült személyek egy része rendszeresen él a nyereményjátékok lehetőségével, de sokszor problémát jelentett a játékszabályzat megértése, vagy a sokféle sorsjegy közül választani. Ezek a mindennapi tevékenységek ugyan csak pár percet vesznek igénybe, mégis szükséges lehet az élő tolmácsolás, főleg a játékszabályzat megértése szempontjából. Szerencsére ez a helyzet most megoldódni látszik, a hallássérült ügyfél bemegy a lottózóba és rendelkezésre áll a tablet a tolmácsoláshoz.

Szó esett a KONTAKTolj a kódért! nyereményjátékról, mely már több hete tart, és a hívásokkal nyerni is lehet. Valamint a jelen lévő tagok a Kahoot! alkalmazáson keresztül élőben is játszhattak egymással, 4 válaszlehetőség közül kellett kiválasztani a jó választ, de a gyorsaság is számított. A helyezettek tárgynyereményben részesültek: Ács Antal, Gyurcsák Krisztina, Deák Nóra és Bíróné Miklós Mária.

Márton Márk megyei titkár