Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is különleges előadással köszönti a jelnyelvek nemzetközi napját (szeptember 23.) a Civilút Alapítvány, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a MusicalNeked Produkció. Szeptember 18-án, vasárnap este a Kőszívű – A Baradlay-legenda című előadást jelnyelvi tolmácsolással mutatják be az Erkel Színházban.

Kőszívű – A Baradlay-legenda

időpont: 2022. szeptember 18., vasárnap, 19.00

helyszín: Erkel Színház (1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.)

Jókai Mór A kőszívű ember fiai című regénye alapján készült musical a Baradlay testvérek lenyűgöző, kalandos és romantikus történetét itthon eddig még sosem látott látványvilággal és különlegesen szép dallamokkal mutatja be a nézőknek.

A szervezők a szeptember 18-án 19 órakor kezdődő előadásra 30 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosítanak a SINOSZ-tagoknak.

A kedvezményes színházjegyek megvásárlására SINOSZ-tagok jogosultak, a kedvezményt érvényesítő kódot a regisztrációt követően – a SINOSZ közreműködésével – a Civilút Alapítvány küldi ki az igénylőknek.

Kedvezményre jogosító kód igénylése szeptember 16-án 14.00 óráig lehetséges:
Regisztrálok a kedvezménykódért

A kóddal a SINOSZ tagjai 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg jegyüket a Kőszívű – A Baradlay-legenda című előadásra. A jegyvásárlásra az alábbi linken van lehetőség:
https://koszivumusical.hu/hu/eloadasaink/erkel-szinhaz-2022-szeptember-18-vasarnap-1900

A lehetőség az előadás napjáig, a szabad helyek erejéig érvényes.

A jelnyelvi tolmács a színpad jobb oldalán helyezkedik majd el, így a siket, nagyothalló, jelnyelvet használó nézők számára a földszint, jobb oldali szektorokba szóló jegyek az ideálisak.