A siket és nagyothalló emberek életében még az átlagnál is fontosabb helyet foglal el az internet, hiszen az információk akadálymentes, vizuális formában történő elérését is lehetővé teszi.

A SINOSZ is lépést tart ezekkel az elvárásokkal, és – amellett, hogy új, tematikus honlapokat hozott létre az elmúlt időszakban (jelnyelv.hu, akadalyugras.hu, skontakt.hu) – szervezeti honlapját, elsődleges elektronikus kommunikációs felületét is időről időre megújítja.

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a mind megjelenésében, mind szerkezetileg megújult sinosz.hu portált, amelyen továbbra is akadálymentes formában, a megértést jelnyelvi adaptációkkal is segítve nyújtunk tájékoztatást a siket és nagyothalló emberek közösségei, valamint az irántuk érdeklődő látogatók számára.

Új honlapunk egy nagyothalló webfejlesztő munkáját dicséri, aki nemcsak szakmai szempontokat vette figyelembe a fejlesztés során, hanem sorstársként valóban szívügyének tekintette megbízatását. Reményeink szerint egy felhasználóbarát, könnyen áttekinthető, modern megjelenésű honlapot nyújthatunk most át, amelyen már nemcsak a hagyományos asztali-, hanem mobil nézetben is böngészhetünk.

Reméljük, tetszeni fog az új weboldal, de a fejlesztés nem áll meg itt, az egyre bővülő tartalom rendszerezett megjelenítése érdekében további elképzelések megvalósítását tervezzük.

Tartsatok velünk, fedezzétek fel új honlapunkat és látogassatok hozzánk rendszeresen a friss szervezeti hírekért!

Az interneten is TERET ADUNK A KÖZÖSSÉGNEK:

sinosz.hu