A Miniszterelnökség ismételten pályázatot írt ki

fogyatékos felsőoktatási hallgatók közigazgatási ösztöndíjára

 

Pályázati felhívás – 2015. év, 2. programszakasz

A Miniszterelnökség pályázatot hirdet fogyatékos felsőoktatási hallgatók közigazgatási ösztöndíjára (a továbbiakban: Program) a közigazgatás iránt elhivatott, gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező, felsőoktatási intézménnyel aktív hallgatói jogviszonyban álló fogyatékos hallgatók részére.

A Program célja a szakmailag elhivatott, munkatapasztalattal nem rendelkező, a nemzeti közigazgatás iránt elkötelezett hallgatók ösztöndíj támogatással megvalósuló szakirányú munkatapasztalat szerzésének biztosítása. A felvételt nyert ösztöndíjas egy minisztériumnál folytatott munkavégzésének időtartama 3 hónap, ahol a tapasztalatszerzés helyszínét a Miniszterelnökség ajánlja fel az ösztöndíjasnak a tanulmányai, érdeklődési köre figyelembevételével a kiválasztási folyamat eredményének és a befogadó intézmények igényeinek megfelelően. A hallgatók szakmai fejlődését a teljes időtartam alatt a befogadó intézményeknél dolgozó, felkészített mentorok segítik.

A Program időtartama: 3 hónap.

A Program várható kezdete: 2015. szeptember 14.

Az ösztöndíj összege: havonta 50 000 Ft adómentes jövedelem három hónapon keresztül.

Pályázati időszak: 2015. július 24. – 2015. augusztus 16.

A pályázati felhívás teljes szövege és a részvétellel kapcsolatos további feltételek a mellékelt dokumentumban, ill. az Ösztöndíjprogram honlapján olvashatók.

Kapcsolat és további információ:
Miniszterelnökség Kormányhivatali Képzési Osztálya
Kapcsolattartás: az alábbi honlap „Kapcsolat” menüpontja segítségével: www.osztondijprogram.kormany.hu

Pályázati felhívás