Május 6-án egy zivatarokkal tépázott, borongós napon jöttünk össze a Baranya Megyei Szervezet klubjában, hogy dr. Gellért Lívia segítségével és irányításával tudjunk meg többet magunkról és zárt közösségünkről.

Mire a program elkezdődött, az ég is kiderült, és immár felhőtlenül vethettük bele magunkat az izgalmas interaktív programba.

A program célja az volt, hogy különböző technikákat mutasson be az önismeret terén, a közösség fejlesztésén keresztül. Dr. Gellért Lívia csoportterapeuta-pszichológus mentorálásával a résztvevők saját tapasztalataikról, az általuk alkalmazott technikákról beszélgettek, és az adott helyzetek közös feldolgozása, elemzése során tudatos stratégiákat alakíthattak ki.

A téma a pletyka volt. Fantasztikus volt megtapasztalni, miként alakul, dagad és teljesedik ki egy egyszerű történet a “hírfolyam” végére. Hogyan lesz egy állatsimogatásból ablakpucolás vagy takarítás.

A program amellett, hogy szórakoztató volt, tanulságos is, a mindennapi életben hasznosítható tudást, kellemes élményt, kikapcsolódást is jelentett.