Kreatív foglalkozás keretében tartottuk meg a nőnapot Salgótarjánban. A feladat az volt, hogy mindenki készítse el a saját bögréje díszítését, amelyhez minden alapanyagot biztosítottunk.

A legnépszerűbb motívumok a szív, a madár és a virágok voltak. A férfiakból álló zsűri nem tudta, hogy melyik bögre dekorációit ki készítette, de a helyezettek kiválasztása így is nagyon nehezen dőlt el, ugyanis mindegyik munka tetszetősre sikerült. A technika mellett figyeltek arra is, hogyan használják a színeket, miket szimbolizálnak a munkájukkal, milyen az elrendezés a kihasznált felületen.

A harmadik helyezett lett Jakab Istvánné Zsófi, a második Farsang Istvánné Judit, míg az első Koncz Józsefné Rózsika. A különdíjat Deák Nóra vitte el. A foglalkozáson részt vettek gyerekek, szülők, nagyszülők – mindenki emléklapot és oklevelet kapott, a helyezettek tárgynyereményben is részesültek. Természetesen a saját díszítésű bögréket haza lehetett vinni, de felhívtuk a figyelmet, hogy 24 óráig nem érheti víz. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Ezt követően szervezetünk férfi tagjai virággal köszöntötték a jelen lévő hölgyeket. A rendezvény jelnyelvi tolmácsolással, azaz kommunikációs akadálymentesítéssel, a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.

Márton Márk megyei titkár