Olyan időszakot élünk, hogy – a törvényi szabályozáshoz alkalmazkodva, szem előtt tartva mindannyiunk egészségét – március közepe óta nem kerülnek megtartásra a SINOSZ Csongrád-Csanád megyei szervezeteiben a klubnapok és egyéb szokásos programok.

Hiányoztok! Sokunknak hiányoznak ezek a társasági események és nagyon várjuk, hogy újra együtt múlathassuk az időt. Addig is a SINOSZ Szentesi Helyi Szervezete és elnöke, Talmácsi Ferenc egy rendhagyó kezdeményezésre invitálta meg a Csongrád-Csanád megyei tagságot. Olyan fotókat vártunk tőletek, amik megmutatják, hogyan telik ez az időszak nálatok, mik azok a számotokra kedves tevékenységek, amik kitöltik napjaitokat.

Számos kép érkezett, melyek közül kiemelnénk párat. A fotópályázatot kezdeményező szentesi helyi elnök például megosztotta velünk, hogy ebben az időszakban az „otthon maradás” jegyében közvetlen környezetének szépítésére, csinosítására, a ház körüli teendők elvégzésére helyezte a hangsúlyt. Szintén a szentesi elnökség tagja, Komjáti Ágnes olyan képeket küldött nekünk, melyeken kedvenc hobbijának, az olvasásnak hódol, és fontosnak tartotta megosztani velünk azt is, hogy a család a számára mindenek előtt való, így igen sokat játszik szeretett unokaöccsével. Gyergyainé Adamik Róza, szentesi tagunk már hosszú évek óta híres fantasztikusan mutatós és rettentően finom házi készítésű édes és sós süteményeiről, amiket megannyi rendezvényen mi magunk is kóstolhattunk. Mindannyiunk szerencséjére ezzel a hobbijával nem hagyott fel máig. Sokan voltak akik, akik Talmácsi Ferenchez hasonlóan az otthonuk, kertjük, virágaik gondozására és nevelgetésére fordítanak most sok időt, így tesznek többek között Gránicz Józsefné és Kajtár Mária szentesi tagjaink is, valamint ennek jegyében szépül és épül a SINOSZ Hódmezővásárhelyi Helyi Szervezetének kertje is. De vannak olyanok is, akik mind a konyhában, mind pedig a kertben csodákat alkotnak szabadidejükben, úgy, mint Nagyné Fehér Gizella szegedi tagunk, aki mindemellett még csodás kézműves dísztárgyakkal is gazdagította gyűjteményét az elmúlt időszakban.

Köszönjük nekik, hogy megosztották velünk életük apró kis momentumait egy-egy kép formájában és betekintést engedtek a mindennapjaikba. Az élet nem állt meg, és remélhetőleg hamarosan mindannyian újra együtt nevethetünk, élvezhetjük egymás társaságát szakmai és szórakoztató jellegű programokon egyaránt, de addig is fogadjátok szeretettel ezt a kis képcsokrot és gondoljatok ránk sokat!

A KÉPEK IDE KATTINTVA LÁTHATÓK

Bayer Sarolta ügyintéző