A SINOSZ Fejér Megyei Szervezete idén is részt vesz a 2019. szeptember 21-én megrendezésre kerülő

Fehérvári Lecsófőző Vigasságon!

Az évtizedes hagyománnyal rendelkező fesztiválon idén is közel hatszáz bogrács alá gyújtanak tüzet a résztvevők. A közös főzés igazi közösségi élmény, piknik hangulattal, a végén pedig koronázással, hiszen idén is megkoronázzák a Lecsókirályt vagy Lecsókirálynőt, új gazdára talál a „Sipi” Emlékkupa, és díjazzák a legszebb főzőhelyet.
Hagyományos, gombás, babos, francia, tarhonyás, tojásos, barackos, netán paleo? A lecsófőző hétvégén több száz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus. A régi receptek azonban nem csak a konyhában újulhatnak meg. A Fehérvári Lecsófőző Vigasság ínycsiklandó illatokat árasztó utcáin évről évre több száz csapat verseng a Lecsókirály címért annak reményében, hogy eltalálja, melyik ízkombináció lesz a közönség és a város szakácsaiból álló zsűri kedvence.*

Főzőhelyünk száma 53-as: változatlanul a Dózsa György utcában, az A2 szektorban – a Zichy liget és a Rendőrség közötti szakaszon – a liget felőli oldalon lesz: TÉRKÉP.

A programon való részvétel ingyenes, egy tányér lecsó ára várhatóan 700-800 Ft körül lesz, kizárólag helyszíni fogyasztással.

Várunk mindenkit szeretettel!

*forrás: https://www.programturizmus.hu