A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége tagsági igazolványai – mint minden évben – március 31-ig voltak érvényesek az előző évi matricával, és mindig ez az Alapszabály szerinti tagdíjbefizetési határidő is.

Ebben az évben a SINOSZ Országos Elnöksége először 1 hónapos türelmi időről döntött (így az első határidő-módosítással április 30-ig volt lehetőség a tagsági díjak befizetésére).
Egy újabb határozattal 2021. december 31-ig hosszabbította meg a befizetés határidejét. Ez az igen hosszú türelmi idő a járvány, a rendkívüli helyzet miatt, és csak kivételesen áll fenn, ezért csak idén lesz érvényes!

A türelmi idő csak egy befizetési haladék, könnyítés azon SINOSZ-tagok számára, akik például munkanélkülivé váltak, vagy más negatív változás állt be az anyagi helyzetükben a járvány miatt.
Kérünk, hogy ha teheted, mielőbb intézd el a befizetést!

Tagsági díjaddal Szövetségünk működését támogatod: a tagdíjbevételeket minden évben a tagság érdekében végzett tevékenységünkre fordítjuk.
Arra is felhívjuk a figyelmedet, hogy ha a türelmi idő alatt, az év utolsó napjáig nem fizeted be a tagdíjadat, akkor sajnos megszűnik a SINOSZ-tagságod. Ezt több okból érdemes elkerülni:
Ha megszűnik a tagsági jogviszonyod, de szeretnél tag lenni, akkor újra be kell majd lépned a Szövetségünkbe.

  • Ez személyes ügyintézést igényel – tagfelvételi kérelmet, új hallásvizsgálati leletet, és más iratokat kell benyújtanod.
  • Plusz pénzbe is kerül a tagdíjon felül, mert ki kell majd fizetned az új igazolványod gyártási költségét is!

A tagsági díjakról és a befizetés módjáról itt lehet tájékozódni:
https://sinosz.hu/2021-evi-tagdijbefizetesi-tudnivalok/

Ügyfélfogadási információk:
https://sinosz.hu/a-sinosz-tagszervezeteinek-ugyfelfogadasi-ideje/

Kérdéseiddel keresd bátran megyei ügyintéző munkatársainkat a szervezetek elérhetőségein.