2020-ban vágtunk bele a SINOSZ Vas Megyei Szervezetében lévő kis konyha átalakításába.
A SzÉP keretein belül, Szövetségünk támogatásával valósítottuk meg az elképzeléseinket, önkéntes tagjaink segítségével.

Mivel a szervezetünkben található kis konyha már nagyon idejétmúlt és rossz állapotban volt, a megyei elnökség úgy döntött, ideje lenne kicsit rendbe szedni a helyiséget. Miután minden szükséges alapanyagot időben beszereztünk, kezdődhetett a munka java.

Horváth István, Horváth Istvánné és Tóth Csabáné voltak azok, akik kipakoltak a konyhából, leverték a régi csempéket, és előkészítették a terepet Boros Milán tagunknak, aki burkolóként dolgozik, és elfogadta a kérésünket, hogy ingyen rakja fel az új csempét a falra, a padlóra pedig LVT padlót fektetett, (amit a titkár adományozott a szervezetnek). Festés után, (ami szintén a titkár adománya volt), Tóth Csaba asztalos tagunk elkészítette az új konyhabútort, és betette a helyére a kész elemeket, mindezt ő is ingyenesen.
Sok szervezés, és munkaóra ráment a kis konyha felújítására, pedig tényleg nem nagy helyiségről van szó, de a végeredményt látva nagyon elégedettek vagyunk.

Ilyen volt – ilyen lett

Én pedig szeretném külön kifejezni a hálámat a fent említett embereknek, hogy itt voltak fizetség nélkül, a szabadidejüket, hétvégéjüket nem sajnálva segítették azt a nemes célt, hogy a szervezet megint egy picit szebbé válhasson. Szívet melengető érzés látni, amikor a tagok így összefognak a szövetségükért!

Köszönöm, a SINOSZ nevében is köszönjük Nektek a sok segítséget.

Fazekas-Leitner Viktória

A felújítás a SzÉP keretein belül valósulhatott meg!