A felhő alapú szolgáltatások témájának folytatásaként tegnap a Dropbox szolgáltatással ismerkedtek meg azok, akik eljöttek Kozma Balázs okoseszközök használatáról szóló előadására a SINOSZ-székházba.

Nem voltunk túl sokan, de jó volt látni a múltkori alkalomról már ismerős arcokat, akikhez néhányan még csatlakoztak. Főként az idősebb korosztály érdeklődött, de egy siket fiatalember is eljött, akit a sérült pendrive-ról való adatmentés érdekelte nagyon. Volt sok kérdés, melyeknek örültünk.  Megfigyelőként és hozzászólóként részt vettek mindkét alkalmon az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar hallgatói, akik gyakorlatukat töltötték nálunk.

Köszönjük a tolmácsok és tolmácshallgatók kitartó munkáját, mert nem éppen könnyű témában kellett kipróbálniuk magukat. Balázs a fiataloknak is tud újat mondani, friss és aktuális dolgokról beszél. Reméljük, jövőre lesz még hasonló alkalom a SINOSZ T.É.M.A.-pályázat keretében, amikor több érdeklődőnek és többféle korosztály részvételével tarthatunk okoseszközös programot!

Pluhár Piroska Zsuzsanna SINOSZ Fővárosi és Pest megyei szervezeti titkár