Egy nagyon szép felajánlást kaptunk a Vuelta Sportirodától:

a Szövetségünkkel való együttműködés keretében
30-30 SINOSZ-tag részére ingyenes nevezési lehetőséget biztosítanak két BringaMánia rendezvényre.

A McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton és a McDonald’s BringaMánia Tisza-tó Túra
nem verseny, hanem kerékpártúra, amelyeken különböző távokon lehet indulni, így edzettségtől és életkortól függően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő túrát. Akár gyerekes családok együtt is részt vehetnek, közös bringás élményeket szerezve.

A SINOSZ tagjai számára a 30-30 fős keretszám beteltéig áll nyitva a díjmentes nevezési lehetőség, az utána jelentkezők a választott túra nevezési díjának befizetésével nevezhetnek. Fontos, hogy ingyenesen mindenki csak egyszer nevezhet, a két kerékpártúra közül csak az egyikre, hogy minél több tagunk élhessen a lehetőséggel!

Már mindkét kerékpártúrára megnyílt a nevezési lehetőség!

A rendezvényközpontokban a SINOSZ jelnyelvi tolmácsolással biztosítja az akadálymentes kommunikációt.

Az első esemény: Tour de Balaton – Balatoni bringás élmény minden korosztálynak.
2022. május 28-án
(szombaton) immár 8. alkalommal indul útnak 3000 túrázó a Balaton körül.


McDonald’s BringaMánia
Tour de Balaton

2022. május 28.

Rendezvényközpont:
Siófok, Újhelyi Strand

Túrák/távok:

Embert próbáló túra, mely az óramutató járásával megegyező irányba kerüli meg a tavat. Igazi erőpróba a legelszántabbaknak – de NEM VERSENY!

Szintén reggel induló bringás túra, a végén tihanyi kompozással. Rövidebb, de még mindig kihívást jelentő tekerés a nyugati medence körül, amit a közös kompozás tesz még nagyobb élménnyé.

Szombaton délelőtt indul a harmadik túra, mely során a túrázók Szántód felé veszik az irányt, és egy rövid tekerés után komppal szelik át a Balatont. A Tihanyba érkezés után az útvonal megegyezik a legnagyobb táv útvonalával, tehát Tihany után a résztvevők a jobb oldalon láthatják a tavat menet közben.

A túrát kifejezetten családi igényekhez igazítjuk. Azoknak ajánljuk, akik szívesen nekivágnának a gyerkőcökkel egy kellemes, Balaton-parti bringatúrának. A tempó kényelmes, a táv nem túl hosszú, ideális hétvégi bringás program az egész családnak. Beiktattunk egy hosszabb pihenőt, és a menetidőt is a kisebb gyerekekhez igazítottuk.

Bringás köröcske gyerekeknek és kisgyermekes családoknak. A rendezvényközpontból induló Balaton XS köröcskén a gyerekek is bringázhatnak egy jót. A gyermekek számára egy jelképes nevezési díjért túravezetést, rajtcsomagot és ajándék pólót adunk. A kísérő szülők ingyenes kísérői nevezést adhatnak le, ami azonban nem tartalmazza a rajtcsomagot és a pólót.

Nevezés a Tour de Balaton túrára ITT

McDonald’s BringaMánia
Tisza-tó Túra

2022. szeptember 24.

Rendezvényközpont:
Tiszafüred, Morotva Kerékpáros Pihenőpark

Túrák/távok:

Nagyobbik távunk indulói a Tisza-tó teljes megkerülését követően térhetnek vissza a Morotva Kerékpáros Pihenőparkba.

Ahogy neve is sugallja, kisebb körünk ideális hétvégi program lehet bármely bringázni vágyó idősnek és fiatalnak.

Nevezés a Tisza-tó Túrára itt

Nevezés mindkét túrára: https://nevezes.vuelta.hu/ oldalon

Nevezési folyamat:

  1. Nevezz be a https://nevezes.vuelta.hu/ oldalon! Minden mezőt ki kell tölteni/kiválasztani a menüből (személyes adatok, táv, rajtidő stb.)
  2. Az egyesületnél a „SINOSZ”-t kell kiválasztani!
  3. Fizetésnél az átutalást/csekket kell választani, és számlázási adatokat is be kell írni az ingyenes nevezésnél is!
  4. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Abban benne lesznek a megadott nevezési adataid és az is, hogy fizesd be a nevezési díjat, DE NEM KELL FIZETNED!
  5. Várj néhány napig, a SINOSZ ellenőrzi a tagságodat!
  6. Ha érvényes a tagságod, és az első 30 nevező között vagy, akkor kapsz egy újabb e-mailt arról, hogy ingyenesen elfogadták a nevezésedet.

A díjmentesen részt vevő SINOSZ-tagok is kapnak rajtcsomagot és az emblémás pólót, valamint a frissítőpontokon ételt-italt is fogyaszthatnak.

Élvezetes tekerést, jó bringázást kíván a Vuelta és a SINOSZ!

Képes ízelítő a 2021. évi balatoni eseményről: